Apple winkel Soest gezocht?

Sinds mei 2016 zijn de laatste Dixons vestigingen (waaronder in Soest) gesloten. Met dat faillissement was helaas ook laat laatste adres om Apple producten in Soest te scoren. Goed nieuws dat ComputerCare zich in September 2016 in Soest vestigde. De nieuwe Apple winkel Soest dus!

Nog veel beter dan Dixons

Eigenlijk is dat niet alleen goed nieuws, maar fantastisch nieuws. ComputerCare gaat namelijk véél verder dan Dixons. Doordat wij een klein bedrijf zijn hechten wij nog wel waarde aan persoonlijke service. Zo kunnen wij u ondersteunen in het migreren van data, of u nou van Windows of een eerdere Mac komt. Wij kunnen u helpen met het instellen van iCloud, installeren van Software of uw wegwijs maken in de MacOS Sierra omgeving. Daarbij kunt u ons altijd bellen voor hulp op afstand, waarbij wij met het programma TeamViewer vanaf afstand kunnen meekijken.apple winkel soest

Geen voorraad? Geen probleem!

Hoewel wij ons profileren als “Apple winkel Soest” hebben wij niet alles op voorraad. Neem dus van te voren contact op om te checken of wij het door u gewenste product hebben staan. Indien er geen voorraad aanwezig is is er niks aan de hand want wij hebben alles binnen drie werkdagen in huis.

Tweedehands Apple winkel Soest

Zoals u wellicht weet is Apple een zeer degelijk merk waarbij de meeste Macbooks en iMacs een levensduur van zeker 10 jaar kunnen hebben. Het design is tijdloos, dus zelfs een iMac uit 2006 misstaat niet op uw bureau. ComputerCare Soest blaast deze tweedehandse producten nieuw leven in door ze te voorzien van een snelle SSD schijf, het maximale RAM geheugen en een verse OSx installatie. Uiteraard hebben deze tweedehands Apple producten een veel zachter prijsje.

Refurbished iPhones

Wij krijgen vaak inruilproducten aangeboden die wij opknappen en doorverkopen. Bij iPhones installeren we een verse batterij en een nieuw scherm. Afhankelijk van de staat gebruiken we soms een nieuwe achterkant zodat de iPhone echt weer gloednieuw lijkt. Deze refurbished iPhones bieden we vervolgens aan voor een zacht prijsje in onze winkel. Uiteraard met garantie zodat wij ons met recht kunnen profileren als Apple winkel Soest.

Ocassions

Onze tweedehands Apple producten kunt u ook in onze webwinkel bestellen. Deze bezorgen we kosteloos binnen heel Nederland, maar uiteraard bent u vrij om deze af te halen tijdens de openingstijden van onze winkel. UW betalingen kunt u gemakkelijk doen via iDeal of per PIN indien u kiest voor afhalen. Bekijk hier de ocassions die wij aanbieden.