iPhone 7 reparatie

Gratis iPhone-reparatie?

Geld kun je ook verdienen door het niet uit te geven. Een iPhone of iPad laten vallen is altijd vervelend, vooral als het glas van je iPhone of iPad gebroken is. Er zijn mensen die het meerdere keren per jaar gebeurt. Soms is er een zucht van opluchting als blijkt dat het scherm niet gebarsten is en de telefoon nog volledig functioneert. Toch komt vaak het onvermijdelijke moment van verdriet wanneer je iPhone of iPad net verkeerd valt op een tegelvloer en je scherm in duizend stukjes is gebroken. De kosten voor het repareren van de oudere iPhone’s zijn nog wel te overzien. Bij een de nieuwere iPhones wordt het al vervelender en kost het vaak redelijk wat geld om je iPhone te laten repareren.

Wat veel mensen echter niet weten is dat bij een schade die binnenshuis gebeurd is de kans zeer groot is dat de inboedelverzekering je schade dekt. Wikipedia zegt over inboedelverkering: “Een inboedelverzkering is een verzekering tegen schade die men aan de inboedel op lopen”. Uw draagbare media, waaronder laptop, telefoon en tablet vallen hier dus onder. Let op: de schade aan het  toestel moet wel binnenshuis plaatsvinden om aan de inboedelverzekerings voorwaarden te voldoen.

 Welke verzekering vergoed mijn reparatie?

Er zijn tientallen inboedelverzekeringen in Nederland. Het kan dus nooit kwaad om de polisvoorwaarden erbij te pakken of je verzekeraar even te bellen. Sommige verzekeraars hebben vooraf een offerte nodig die zij dienen te accorderen. Deze offerte kan door ons worden verzorgd.

Hoeveel wordt er vergoed?

Per verzekeraar en verzekering is dit verschillend. Bij sommige klanten wordt hun reparatie volledig vergoed. Anderen hebben een eigen risico, variërend van tussen de 30 en 100 euro. Eigen risico betekent dat je dat deel van de reparatie zelf moet betalen.

 Wordt mijn premie hoger?

Bij de meeste inboedelverzekeringen geldt geen no-claim korting. Dit betekent dat je premie niet omhoog gaat als je een reparatie claimt. Wij adviseren wel om dit even te controleren bij je verzekeraar omdat niet alle polissen gelijk zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *