iPad reparatie Soest.

Stop met zoeken! ComputerCare Soest is hét adres voor iPad reparatie Soest en omstreken. Met onze experts in zowel Soest als Hilversum brengen wij iedere reparatie tot een goed einde! Voor zowel scherm en display problemen als een accu die vervangen moet worden of een home button die niet meer functioneert.

ipad reparatie soestReparatie vanaf het eerste model.

ComputerCare bestaat al ruim acht jaar en dat betekent dat wij al actief waren toen de eerste iPads braken. Inmiddels zijn we alweer aanbelandt bij de iPad Air 2 en zelfs de iPad Pro is verschenen. Allemaal met een kwetsbare glaslaag en aangezien een ongeluk in een klein hoekje zit willen deze nog wel eens breken.

iPad 2/3/4, Ipad mini 1/2/3, iPad Air 1

Bij bovenstaande iPad modellen is de vaak het geluk dat alleen de glasplaat breekt en dat deze los van de LCD ligt. Op die manier kunnen wij de oorspronkelijk LCD unit behouden en dit scheelt u uiteraard in uw portemonnee. iPad reparatie voor deze modellen doen wij al vanaf €69,-. De reparaties duren ongeveer een uurtje.

iPad mini 4 & iPad Air 2 reparatie

Bij de iPad mini 4 en iPad Air 2 zijn de LCD en glaslaag verlijmd en dat betekent dat er bij een gebroken glas ook een nieuwe LCD unit in uw toestel moet. Dit werkt hetzelfde als via het iPHone principe. Deze schermen zijn dus duurder om te laten vervangen. Helaas hebben we ook slecht nieuws voor de Touch ID functie van uw iPad. Dit kabeltje is zo flinterdun dat deze sensor een reparatie vaak breekt. Een vervangende Home button regelen wij dan kosteloos voor u maar deze ondersteunt helaas geen vingerafdruk.

iPad pro reparatie

Omdat de iPad pro nog relatief nieuw is en de schermen gigantisch duur bieden wij deze reparatie standaard niet aan in ons assortiment. Uiteraard kunnen wij deze op speciaal verzoek wel voor u regelen. Informeer voor het prijskaartje dat hier aan hangt of wacht geduldig af tot dit bericht  is geüpdatet.