De iPhone 7 reparatie experts

iphone 7 reparatieComputerCare kan alles met een iPhone. Met onze experts in Hilversum én Soest hebben wij alle kennis in huis om uw iPhone 7 reparatie tot een succesvol einde te brengen.

iPhone 7 reparatie mogelijkheden

Er zijn meerdere reparaties die wij geregeld uitvoeren bij een iPhone 7. De drie meest voorkomende zijn:

iPhone 7 scherm reparatie

Hoewel de iPhones ieder jaar weer een beetje minder breekbaar worden is de iPhone 7 nog altijd niet onbreekbaar. Net zoals bij alle voorgaande iPhones is de kans dat hij een val niet overleefd helaas nog altijd in uw nadeel. Voor een iPhone 7 scherm reparatie hebben wij ongeveer een kwartier nodig. De gehanteerde tarieven kunt u hier bekijken. Tijdens de reparatie kunt u een boodschap doen of wachten onder het genot van een kopje koffie.

iPhone 7 dock reparatie

De lightning aansluiting op de iPhone 7 is inmiddels waterdicht maar nog altijd niet stofdicht. Het wel bekende probleem is dat uw telefoon na een half jaar steeds minder goed oplaadt. U probeert een nieuwe oplader, pakt een tandenstoker om wat stof te verwijderen en na een tijdje doet hij helemaal niks meer. In dat geval werkt een iPhone 7 dock reparatie waarbij wij de lightning poort in zijn geheel vervangen.

iPhone 7 software herstel

Waar mensen vaak niet aan denken bij iPhone 7 reparatie is dat er ook softwarematige problemen kunnen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan regelmatige vastlopers maar ook bij het instellen van uw iCloud, terughalen van contacten of het aanmaken van uw e-mail account. U begrijpt het al: er is weinig dat wij niet kunnen met een iPhone.

iPhone 7 verkoop

Naast iPhone 7 reparatie doen wij ook aan iPhone 7 verkoop. Momenteel hebben we ze alleen nieuw, maar het kan nooit lang duren voordat er een leuke occasion voorbij komt. Hou daarvoor onze webshop in de gaten. Door de grote vraag naar de iPhone 7 kan het zijn dat de voorraad even op zich laat wachten. Neem daarom van te voren contact op om teleurstellingen te voorkomen. Telefonisch of per e-mail kunnen wij u inlichten over de verwachtte levertijden.