iPhone glas vervangen Soest

Hoe vaak het goed gaat weten we allemaal. Altijd die zucht van oplichting dat uw telefoon wéér de grond heeft gekust. Toch zijn de iPhone glaasjes helaas nog altijd niet onbreekbaar is het moment van een barst vaak onvermijdelijk. iPhone glas vervangen Soest kan het beste bij ComputerCare. Wij hebben in principe altijd ieder model op voorraad. Voor de zekerheid kunt u dat eerst checken om contact op te nemen.

De kernpunten van een goede reparatieiphone glas vervangen soest

Als u uw iPhone glas laat vervangen in Soest wilt u natuurlijk wel dat dat goed gebeurd.

Slechts een kwartier wachttijd

Het is natuurlijk belangrijk dat u niet eindelijk moet wachten tijdens het vervangen van uw iPhone glas. Wij beseffen dat de iPhone hét centrale middel in uw leven is. Uw e-mails, uw appjes, uw foto’s en uw notities staan er op. Samengevat is die iPhone dus eigenlijk een groot deel van uw prive leven. Het is daarom logisch dat u dat apparaat zo kort mogelijk wilt missen. ComputerCare is gevestigd aan de winkelstraat van Soest-Zuid. U kunt dus gerust een boodschap doen zodat de telefoon klaar is zodra u terugkomt. Als u wilt wachten kan dat onder het genot van een kopje thee, koffie of water.

Kwalitatief goede onderdelen

U wilt natuurlijk geen verschil zien het met scherm dat er in zat. U wilt geen kleurverschillen, geen dikker scherm en al helemaal geen dode pixels. Geloof ons: er zijn echt bedrijven die daar geld voor durven te vragen. Wij werken alleen met kwalitatief goede iPhone schermen van erkende leveranciers. Bij iPhone glas vervangen Soest heeft u standaard zes maanden garantie op de werking van uw scherm. Dit geldt helaas niet als u uw iPhone opnieuw laat vallen.

Privacy gewaarborgd

Niet geheel onbelangrijk is dat wij vertrouwelijk om gaan met de gegevens op uw iPhone. Hoeveel wij bij sommige iPhone gevallen de toegangscode nodig hebben om te bepalen of sommige functies nog werken zullen wij nimmer nooit gaan neuzen tussen uw foto’s, appjes of e-mails.

Bescherm uw iPhone met Tempered glass

Om een tweede reparatie van uw iPhone te voorkomen kunnen wij u helpen aan een zogenaamd Tempered Glass. Dit is een beschermlaagje van een dun glas dat u over uw scherm heen plakt. Dit vangt vaak de eerste nieuwe barsten op, al is het geen garantie dat er geen nieuwe barsten ontstaan in uw scherm.