ComputerCare: dé PC winkel Soest!

Zeg nou zelf: waar koopt u liever? Bij een grote mediaketen in de stad waar je wordt gezien als een nummer of bij de lokale PC winkel Soest? Veel mensen hechten waarde aan een stukje persoonlijke hulp waarbij uitgelegd wordt waarom iets een goede keuze is en waar u niet zo snel mogelijk naar de kassa wordt geleidt met een doos onder uw arm. Wij nemen graag de tijd om u te adviseren.

PC winkel Soest assortimentpc winkel soest

Bij ons kunt u terecht voor nieuwe- en gebruikte laptops en pc’s. Dit geldt voor zowel Apple producten (MacBook en iMac) als Windows computers. Zo hebben wij voor ieder wat wils in het assortiment en bent u dus altijd aan het goede adres.

PC op maat

Iedereen heeft zijn speciale behoeftes. Bijvoorbeeld een snelle processor om sneller videobewerking uit te kunnen voeren of veel opslag omdat men een grote foto collectie bezit. Precies voor die personen die net iets anders willen dan de rest hebben wij de PC configurator samengesteld. Deze is te vinden op deze pagina en hier kunt u zelf ieder aspect van uw computer samenstellen. Bij ComputerCare Soest kunt u ook terecht voor service.

De service die wij bieden

Wij zijn namelijk niet alleen een PC winkel: ook voor service kunnen wij zorgen. Wij bieden hulp bij trage PC’s, virusverwijdering of technische vragen waar u niet uit komt. Dit kan door uw computer of laptop langs te brengen op de Soesterbergsestraat 13 in Soest, maar dat is niet de enige service die wij bieden.

Computerhulp aan huis

Een computer is niet makkelijk te verplaatsen. Soms zit hij ingebouwd in een kast, zitten de kabels in allerlei goten of is hij gewoon te zwaar. Misschien bent u niet zo mobiel of heeft u geen auto om de pc in te vervoeren. Allemaal redenen om te kiezen voor computerhulp aan huis: het is toch veel makkelijker als er iemand bij u langs komt? Wij rekenen €14,50 voorrijkosten (binnen 15 kilometer van Soest) en u betaalt verder ons normale uurtarief van €39,50. De meeste dingen kunnen wij thuis bij u oplossen en als we er op locatie echt niet uitkomen nemen wij de zorgen van het loskoppelen van uw computer uit uw handen.

Computerhulp op afstand

Als uw probleem iets gemakkelijker is en wij uw computer niet fysiek hoeven aan te raken dan volstaat computerhulp op afstand ook. Voor deze sessies betaalt u ons normale arbeidsloon. Dit is ideaal als problemen voor USB sticks die niet herkend worden, het migreren van data of het installeren van programma’s. Lekker gemakkelijk: u hoeft er de deur niet voor uit! Voor hulp op afstand kunt u contact opnemen zodat we een afspraak kunnen inplannen.