Maak je Macbook/iMac 10x sneller!

iMacs en Macbooks zijn prachtige producten met een enorme levensduur. In de winkel krijgen wij MacBooks uit 2006 die nog steeds prima functioneren. Het grootste probleem wat wij echter horen is “Mijn MacBook is traag” of “Mijn iMac is traag”. Dit is een probleem dat wij voor je kunnen verhelpen.

Harde schijven die standaard in deze computers zitten zijn fysiek draaiende schijven. Die hebben twee nadelen: ze maken een enorm lawaai en ze hebben een levensduur van tussen de vijf en zeven jaar. Na een jaar of drie worden ze merkbaar trager en u zult niet de eerste zijn waarbij de harde schijf er plots mee ophoudt en waarbij u direct alle data kwijt bent. Tekenen van een beginnend falende harde schijf zijn vele strandballen die u ziet tijdens het gebruik van de computer en een opstarttijd van langer dan drie minuten.

Een SSD upgrade voor de MacBook of iMac is de reparatie waarbij mensen het meest blij naar huis gaan. De kosten vallen relatief mee (Voor de MacBook vanaf €139,- inclusief behoud van data, voor de iMac €179,- inclusief behoud van data) en het resultaat is direct merkbaar en voelbaar. Veel meer dan een uitbreiding van het RAM geheugen. En eerlijk is eerlijk: voor de €139,- kan jij geen nieuwe laptop kopen.

De voordelen van een SSD upgrade:
• Relatief lage kosten
• Direct merkbaar resultaat
• Een levensduur verlenging van zeker drie jaar
• Opstarten binnen 30 seconde
• Je verhoogt de restwaarde van je iDevice direct
• Geen verlies van data

Dus heb jij last van een trage MacBook of iMac? Kom langs bij ComputerCare voor een SSD upgrade en wij garanderen dat je tevreden de deur uitloopt. Wij zijn hiervan zo overtuigd dat wij het aankoopbedrag van de nieuwe schijf teruggeven indien blijkt dat je na twee weken niet tevreden bent. We zetten dan kosteloos je oude schijf terug.

SSD Prijslijst

Aantal GB Prijs SSD
64GB€59,95
120GB€69,99
240GB€109,99
480GB€179,99
960GB€319,99

Inbouw Prijslijst

ModelInbouw/installatie:
MacBook€39.-
iMac 2011 of eerder€78,-
iMac 2012 of later (plat model)€117,-

Dit zijn de kosten voor het inbouwen van uw SSD schijf. Wij installeren de nieuwst mogelijke versie van OSx voor u.

Extra’s (niet verplicht)

DienstTarief:
Datamigratie€39,-
Controle€19,50

Bij datamigratie zetten wij al uw bestanden en programma’s 1 op 1 over. Bij de controle lopen wij uw harde schijf na op onnodige bestanden en evt. malware zodat dit niet wordt overgezet op uw SSD.